S.C.

S.R.L.

Servicii

Bine  ati  venit                                          Impianti Eletrici

Despre activitatrea noastra
Societatea  COMAN  ELECTRIC  SRL  executa lucrari  de  instalatii  electrice, modificari la instalatii si tablouri electrice (interfon, videointerfon, telefon, alarme, aparate  de aer conditionat, porti automate, cablari tablouri, rete  computer, si  multe  altele.) la apartamente, vile, spatii comerciale, iluminat subsoluri, temporizatoare scari, separatii, extinderi, impamantari.

Stimati clienti. COMAN  ELECTRIC S.R.L. este o companie specializata in realizarea  instalatiilor  electrice de inalta clasa. Aria noastra de lucru acopera cu mare succes instalatii electrice pentru constructii rezidentiale (apartamente, case, vile) comerciale si industriale, cu capacitate de lucru si desfasurare pe intreg teritriul Romaniei si Italiei

Societatea COMAN  ELECTRIC executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, inclusiv bransamentele electrice si instalatiile de impamantare necesare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrie executate.

Datorita calitatii materialelor folosite,(IMPORT  ITALIA), (intrerupatori, deviatori, prize, cabluri, doze, trasee pentru cabluri, corogate, tablouri  electrice, sigurante  automate, fire multifilare de cupru, corpuri de iluminat, etc.), a masuratorilor si verificarilor efectuate instalatiile electrice executate de societatea     COMAN  ELECTRIC  S.R.L au o durata de exploatare indelungata.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra

Pentru noi calitatea si siguranta serviciilor prestate sunt obligatorii.